Aqua Collection på sociala medier – följ oss på:

 

Aqua Collection på sociala medier FacebookHitta Aqua Collection på sociala medier är lätt och det är bara att söka aquacollection så hittar Ni oss på Facebook eller så klickar Ni bara på ikonen och kommer dit på en gång. På vår Facebook-sida kan Ni få senaste nytt vad vi har fått in in butiken eller vad som är på ingång. Här har Ni även möjlighet att ”gilla” våra inlägg och dela dem med Era vänner. Följ oss gärna på Facebook så missar Ni inte något!
Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004. Facebook har mer än 1.1 miljard aktiva användare. På Facebook kan användaren skapa en personlig profil, lägga till andra användare som vänner och utbyta meddelanden, samt få automatiska meddelanden när någon postar meddelanden eller media på deras profil. Dessutom kan användare ansluta sig till intressegrupper, som exempelvis arbetsplats, skola eller
aquacollection.

 

aqua-collection-instagram   På Instagram får du bakom kulisserna bilder och förhandstitt på vad som kommer snart. Här tenderar vi att bli lite mer personliga och visa vad vi gör just nu och tänker göra snart. Hitta Aqua Collection på sociala medier är ett måste om du vill vara med oss och se vad vi har på gång. Instagram är vårt medium där vi snabbt kan publicera bilder som vi tar med våra telefoner för att dela med oss till Er.
Instagram är en gratis mobilapplikation för fotodelning och ett socialt nätverk som lanserades 2010. Programmet tillåter användaren att ta bilder, lägga på ett filter och därefter dela med sig av bilden till andra. Man kan även följa andra användare som aquacollection och det är lätt att hitta Aqua Collection på Instagram, det är bara att klicka på ikonen.

 

aqua-collection-blogg   Det kanske viktigaste forumet att följa och regelbundet titta in på är vår blogg aqua-collection.se.
Här informerar vi i ett nyhetsflöde, med både bild och text allt nytt som kommit in i butiken men också vad som finns att handla i webbutiken.
Eftersom vi tar in ganska så begränsade upplagor av varje plagg så är det att rekommendera att följa vår blogg. På så sätt får Ni förstahands information om när vi får in något nytt och behöver då inte vara orolig att just de plagget skulle ta slut i Er storlek.

Välkommen till Aqua Collection på sociala medier!

 

Lämna ett svar